Bravo har sin egen fabrik och tillverkar allt foder själv, från malning till packning.


BRAVO FULLFODER

Vi är stolta återförsäljare av Bravo Färskfoder - Svenskt kvalitétsfoder.

”Vi använder oss uteslutande av noggrant utvalda svenska  animaliska produkter med hög kvalitet (Bortsett från norsk odlad Lax). Och varför är det så viktigt kan man ju fråga sig? Det är nämligen så att Sverige har dom hårdaste regler och bestämmelser när det kommer till antibiotika. Man får alltså inte proppa foderdjuren fulla med antibiotika i Sverige som i de flesta länder. Vad är då det dåliga med antibiotika i foderdjuren? Om där finns en massa antibiotika i djuren som går till slakt så blir hundar lätt resistenta mot antibiotika den dagen dom eventuellt måste behandlas med det.
Det vill säga att er hund inte svarar på behandlingen eller behöver ha en betydligt högre dos av det för att det ska kunna hjälpa er hund. 
Våra styckfrysta burgare är lätta att portionera utan en massa klet och kladd, bara ta fram så många burgare man ska ha från frysen och låt tina i skålen. Klart att servera en fräsch måltid någon timme senare utan en massa extra jobb” – Bravo

Vi har Bravo Premium i sorterna lax, ox och lamm i vanliga burgare och miniburgare. I rent kött har vi kalkon och oxvom hemma i lager. Men kan självfallet ta hem övriga produkter om så önskas.