JUNIORGYMPA

Valpar och unghundar ska inte fystränas på samma sätt som en vuxen hund kan tränas. Men det betyder inte att de inte får använda kroppen, eller för den delen tränas eller förberedas inför vuxenvärlden. Att lära den unga hunden att balansera och använda kroppen på ett annat sätt än att bara ta sig fram, kommer gynna den både fysiskt och psykiskt. Den unga hunden behöver få använda sin kropp för att lära känna den och framförallt behöver den få använda hjärnan.  

Under denna kurs, som är uppdelad på tre tillfällen, kommer din hund att få använda både kropp och knopp på ett roligt och skonsamt sätt. Övningarna ger er en bra grund för er relation, då ni kommer att få samarbeta och lära er att lita på varandra genom de olika övningarna.

Vi kommer bl. a. att gå igenom viktiga grunder som stadga, fokus, kontakt och passivitet men också balansträning, koordinatin, problemlösning och olika nosaktiveringar. Alla övningar anpassas och utvecklas efter varje individ.

Vi är 2 instruktörer på plats och håller på i ca 1,5 h per tillfälle.

Nästa kurs:
Datum: 
Tid: 18:30-20:00
6 platser
Anmälan är bindande och görs här.

Obs! Pris är per ekipage, dvs en hund och en deltagare.

Denna kurs går även bra att boka om ni vill gå som grupp (minst 3 personer). Tid och datum efter vad som passar just er.
 

Pris: 950:-
Tre kurstillfällen

Datum:

Vi bjuder på kaffe/te och hembakat!