MARIA & TIGRA

Hundgymmet har valt att satsa lite extra på ett ekipage med stor kapacitet. Under 2018 kommer vi att stötta de i det fysiska och följa deras resa och satsning mot SM!

32 respektive 2,5 år gamla. Tigra är en väldigt glad och sprallig tjej som vill vara alla till lags. Både hon och jag älskar att träna lydnad men även bruks. Vi tävlar i klass 3 och har ett förstapris kvar till lydnadschampionat, men är även uppflyttade till högre spår i brukset. I år har vi dessutom blivit uttagna att få vara med i Sveriges talangtrupp i lydnad! Vilket ska bli superkul och lärorikt! Vi har som mål att bli så bra vi bara kan! I år hoppas vi på att ta lydnadschampionatet och kvala till lydnads-SM.

Trots sin lite fjäskiga hallaballosurrikatstil så har Tigra ett visst allvar med sig i lydnadsträningen och tar sina uppgifter på stort allvar- vilket jag anser vara en styrka! Tigra gör alltid sitt bästa! 

Vi ärr jätteglada att Hundgymmet vill sponsra oss detta år så att vi kan få hjälp att toppa formen fysiskt för att kunna prestera och utvecklas så bra som möjligt! 
 


14/4-18 knep de tredje och sista förstapriset i klass III och blev därmed lydnadschampions!!

28-29/4-18 debuterade de på rankingtävlingar och tog ett förstapris och en fjärdeplacering under lördagen!! 

12/8-18 vann de landskampen mot Norge med talangtruppen. Dessutom stod de högst upp på pallen!

23-25/8-18 debuterade de på lydnads-SM. Tog sig vidare till finalen och knep till sig bronsplatsen!!

Uttagna till det svenska landslaget i lydnad och ska få representera Sverige på Nordiska mästerskapen i Värnamo 30 nov. - 2 dec. 2018