Balanskurs grund:
Gör en investering i din hunds kropp – börja med balansträning!
Det finns många fördelar med balansträning. Hunden får en bättre bålstyrka, kroppshållning, kroppskontroll samt stabilare leder. Utöver de fysiska fördelarna, påverkar träningen även hunden mentalt, genom ökad kontroll och kroppskännedom höjs självförtroendet. Oavsett vad man tränar med sin hund, lydnad, agility, bruks, spårar, jagar eller endast går promenader, så är balansbollsträning ett mycket bra komplement som ökar prestationen.

Denna kurs passar dig som vill börja träna balansträning med din hund och vill ha en bra och trygg grund att jobba vidare med. Träffen är uppdelad på två tillfällen där det är tänkt att man tränar mellan gångerna. Inga förkunskaper krävs.

Första träffen:
Vi går igenom grunderna så ni sedan på ett tryggt sätt kan fortsätta på egen hand, hemma eller i vårt gym. Vi går igenom hur du använder äggboll, halvbollar, fitbone och balansdisc. Ni får sedan ta med er av vad ni har lärt er på första träffen och träna hemma inför nästa träff.

Mellan träffarna krävs det att ni tränar på balansredskapen, antingen hemma eller hos oss, för att kunna komma vidare i träningen. Det är upp till varje ekipage att välja vilket eller vilka redskap man vill lägga fokus på.

Andra träffen:
Den här träffen går vi igenom det ni har övat på själva och jobbar vi vidare med mer avancerade övningar. Vi lägger stor del av tiden till individuella råd och frågor.

Efter avslutad kurs, med aktivt deltagande och tränande, erhålls ett diplom.

Instruktör: Emmy Klang
Deltagare: 4st
Pris: 700:-
Datum: Måndag 9/10 18.00-20.00 & Måndag 23/10 18.00-19.30
FULLTECKNAD
Anmälan: Anmälan görs i webshopen.

Pris: 700:-
Två kurstillfällen

Datum:
Måndag 9/10  18.00-20.00
Måndag 23/10 18.00-19.30

Vi bjuder på kaffe/te och hembakat!

balansboll
balansträning hundgymmet